Vadba joge – 24. september

Ta četrtek, 24.9. bo ob 19,30h v prostorih krajevne skupnosti predstavitev vadbe joge, ki so jo želeli izvesti že spomladi. Vadbo bo vodila vaditeljica ga. Ira Kolbezen, ki bo prihajala iz Ljubljane. Po končani predstavitvi se boste lahko prijavili na vadbo joge, ki bo potekala vsak četrtek v mesecu od oktobra dalje. Cena vadbe za cel mesec bi bila 30€ ob udeležbi vsaj 8 oseb.

Na urah joge se bo izvajala hata joga v najširšem pomenu besede (vse različice sodobne joge izhajajo iz tradicije hata joge). Torej vas čakajo sekvence za sproščanje, tako kot sekvence in položaji ki bodo prebujale vaš ogenj in vas pripravile na “spopade” z dnevnimi izzivi. Prav tako lahko pričakujete somatske sekvence, ki vam bodo pomagale do boljšega zavedanja vašega telesa. Skratka vaditeljica Ira obljublja sprostitveno vadbo, ki jo bo prilagodila udeležencem in bo imela ugoden vpliv na telo in psiho vse dni v tednu, ne samo na dan vadbe.

Svoj interes lahko sporočite čimprej do zasedenosti mest, saj prostor ni prav ogromen, namenjen krajanom KS Veliki Gaber.
Za prijavo pošljete sms na 041323496, da zberejo prijave.